Vyzkoušejte náš recept na dýňové kari s cizrnou – chutné a výživné hlavní jídlo s jemnou dýní a aromatickým kořením. Ideální pro rodinné obědy jehož přípravu zvládnete i vy!
Upečte si domácí dýňové sušenky – lahodná podzimní pochoutka s dýňovým pyré a kořením. Ideální recept pro rodinná setkání i slavnostní příležitost.
Recept na chutné Dýňové noky, které jsou snadné na přípravu. Dýňové noky jsou dokonalá příloha k různým omáčkám či masům.
Recept s postupem na domácí nasládlý toastový chléb, který vydrží dlouho vláčný a čerstvý díky tangzhongu. Tento chléb si všichni zamilují.
České kynuté koláče s náplní jsou tradičním pečivem, které má všestranné uplatnění. Od běžné svačiny po svatební hostinu. Recept na kulaté kynuté koláče – tvarohové, makové i meruňkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční české koláče.
Tradiční kuře na paprice se šťavnatou omáčkou ze zakysané smetany a podávané s máslovými těstovinami
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Tento svěží, pro čechy svojí zálivkou možná mírně exotický salát, je vynikající ztvárnění kombinace francouzské a švýcarské kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarský klobásový salát.
Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Lahodné závitky z bílého zelí plněné směsí hovězího, kuřecího masa a rýže, zalité rajčatovou omáčkou a dušené do měkka Prohlédněte si recept na Závitky z bílého zelí plněné hovězím a kuřecím masem, dušené v rajčatové omáčce na strouhané mrkvi
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.











