Léto volá po lehkých jídlech, a to nejen na snídaně či svačiny, ale také pro pikniky, večeře či lehké obědy. Tvarohová pomazánka je pro toto období jako stvořená.
Pečená rajčata dodají vašim pokrmům středomořský šmrnc. Když je zavaříte, vydrží až 6 měsíců, pokud je dříve nesníte. Připravili jsme postup krok po kroku, jak na to.
Snadný a rychlý pokrm třeba na sv. Valentýna. Pokrm je inspirován Itálií a hotový do 30 minut. Omáčka je z parmezánu, smetany a sušených rajčat.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.
Výborný a snadný recept na salát, který nás zahřeje a zasytí. Příprava je snadná a výsledek velmi chutný, do 30 minut je salát hotový.
Zdravá a chutná pomazánka, zdravější alternativa majonézové vajíčkové pomazánky s bílým jogurtem a pažitkou. Prohlédněte si recept s postupem na Vajíčkovou pomazánku bez majonézy.
Recept na plněnou pečenou dýni s mletým masem – výživné hlavní jídlo pro rodinné večeře. Krok za krokem návod pro perfektní pokrm plný chutí.
Rychlé a chutné těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami, perfektní na večeři, plné intenzivních středomořských chutí. Jednoduché středomořské těstoviny s tuňákem, sušenými rajčaty a olivami
Tato pasta má bohatou, plnou chuť, kterou ocení nejen milovníci vajíček. Tato vaječná pasta se skvěle hodí k celozrnnému pečivu, bagetkám, toustům, chlebu nebo domácím jemným rohlíkům.