Máte dostatek hub a nevíte, jak je zpracovat? Doporučujeme připravit si houbovou paštiku. Budete se olizovat až za ušima.
Krůtí játra jsou výbornou surovinou, která je plná živin. Vyzkoušejte tato dušená na špeku a s anglickou slaninou.
Jemný (až krémový) střed, ale dokonale křupavá kůrčička. To je přesně to, co od pečených brambor chcete. A když ještě voní bylinkami, je gastronomický zážitek dokonalý.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Voňavá pečené kuřecí stehna na sušených houbách, podávejte toto skvělé masíčko se zapékanou rýží.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Dnes jsem si pro vás připravila skvělý recept, kdy kuře doplním zeleninou a jen s pomocí jednoho pekáče vykouzlím famózní oběd, který okouzlí i návštěvu.
Říká se, že polévka je grunt a kdo ji nejí, je špunt. Souhlasíte s tím? Prohlédněte si recept s postupem na sytou a lahodnou hovězí polévku a ochutnejte.
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Kuřecí stehna lze připravit na milion způsobů. Jsou šťavnatá a díky tomuto receptu také křupavá. Dejte si je s naší luxusní krémovou omáčkou. Navíc s minimem použitého nádobí.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
Prohlédněte si recept s postupem na kotletu zrající 25 dni v lednici. Podle prastaré receptury vznikne neuvěřitelná pochoutka.