Focaccia nemusí být pouze slaný chléb jako příloha! Podle našeho receptu s postupem krok za krokem snadno ji připravíte na sladko s rozinkami v podobě vláčného dezertu!
Chutné a kvalitní domácí rohlíky nejsou žádná věda. Upečete je velmi snadno podle tohoto receptu krok za krokem.
Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladký jablečný koláč po Italsku zvaný jablečná focaccia a vyzkoušejte tuto kombinaci českého jablečného koláče a italské focaccie.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na osvěžující spojení kakaa, tvarohu a pomeranče a upečte si jako vzpomínku na staré časy – fanta dort.
Prohlédněte si tento recept s postupem krok za krokem na toto poctivé jídlo z jednoho pekáče, kde suroviny pocházejí z vody i země: Kapr na kmíně s brambory a drcenými rajčaty.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladko-slanou cibulovou marmeládu pro letní grilovací párty na zahradě.
Maso, které se rozpadá v ústech s naprosto dokonalou chutí. Upečte si vepřová žebra podle našeho receptu a užijte si božsky lahodný pokrm.
Pečená rajčata dodají vašim pokrmům středomořský šmrnc. Když je zavaříte, vydrží až 6 měsíců, pokud je dříve nesníte. Připravili jsme postup krok po kroku, jak na to.