Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
Dokonalé a šťavnaté masíčko, které se rozplývá na jazyku. Díky zajímavé marinádě je maso krásně dochucené a křehké.
Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Kuřecí stehna lze připravit na milion způsobů. Jsou šťavnatá a díky tomuto receptu také křupavá. Dejte si je s naší luxusní krémovou omáčkou. Navíc s minimem použitého nádobí.
Masová sekaná plněná omeletou představuje zajímavou kombinaci dvou oblíbených jídel – sekané, která je klasikou české kuchyně, a nadýchané omelety, jež přidává pokrmu vláčnost a jemnou texturu.
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem na kotletu zrající 25 dni v lednici. Podle prastaré receptury vznikne neuvěřitelná pochoutka.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂
Jestliže mezi vaše oblíbené kombinace také patří kaše a omáčka, toto jídlo je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové plátky na šťávě s bramborovou kaší – recept, který si podmanil českou gastronomii!