Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Německý salát (v zemi svého původu pochopitelně pod názvem „Kartoffelsalat“) má ve své domovině dlouhou tradici. Základ tvoří vařené brambory, často doplněné o kyselé okurky, cibuli a jemnou zálivku z oleje, octa nebo hořčice.
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Prohlédněte si recepty s postupy na tyto 2 skvělé recepty na předkrmy z toustového chleba, jsou famózní!
Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.
Upečte si doma tuto bleskovou pizzu a navíc bez nutnosti kynutí těsta. Dobrota pro celou rodinu, za kterou vás budou děti milovat! Prohlédněte si recept s postupem na línou pizzu z pita chleba.
Stačí jen pár základních ingrediencí, jedna pánev a během několika minut máte na stole jídlo, které si zamilujete. Tento sytý a chutný pokrm podávejte horký, přímo z pánve, nejlépe s čerstvým chlebem nebo křupavými toasty