Tento recept je nejen snadný, ale i univerzální. Připravte ho přesně podle pokynů, nebo se odvažte a experimentujte! Postup přípravy na křehké vanilkové cukroví.
Trochu zábavy při pečení, ale výsledek stojí za to. Po dokončení máte na stole kousek lesa, který uchvátí hlavně děti. Prohlédněte si recept s postupem na Hříbečky – sušenkovou pohádku z dětství.
Vánoční šlehačkové hvězdy, jsou snadné a přitom tak jedlé, V mrazáku vydrží dlouho, po rozmrazení je pouze nově obalíme v cukru a máme sušenku ke kávě či čaji. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční šlehačkové hvězdy.
Sádlovky: Vanilkové vánoční sádlové rohlíčky vyzkoušíte a už nikdy nebudete péct ty s máslem, jen pozor – jsou velmi křehké! Prohlédněte si recept s postupem na Sádlovky: Vanilkové vánoční sádlové rohlíčky.
Rychlý a snadný moučník: Tento recept na nadýchanou mléčnou buchtu je perfektní volbou pro pohoštění, protože je snadný, ale chutná jako dezert, který jste pečlivě připravovali celé odpoledne. Prohlédněte si recept s postupem na snadnou mléčnou buchtu.
Ovocný pudinkový řez je ideální zákusek na letní dny, kdy potěší svou svěžestí a jednoduchou přípravou, ovšem jej uvítáme i teď na podzim. Prohlédněte si recpet s postupem na Ovocný pudinkový řez.
Recept na Harlekýnový dort: Veselý a hravý dort, nenáročný na pečení a suroviny, přitom chutný a dostatečně trvanlivý, jelikož neobsahuje máslové náplně. Prohlédněte si recept s postupem na Harlekýnový dort s pláty, marmeládou a polevou.
Kombinace křehkého těsta, svěžího jogurtového krému a šťavnatých třešní je jednoduše neodolatelná. Ideální pro slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na jogurtový koláč s krémem a třešňovou náplní.
Krásný a chutný moučník. Klasika, která neomrzí, jednoduchý a srozumitelný recept s postupem. Oslaďte si den s Hraběnčiny řezy.
Dánské plundry jsou dnes považovány za symbol dánské pekárenské tradice a jsou součástí každodenního života nejen v Dánsku. Prohlédněte si recept s postupem na dánské tvarohové plundry s třešněmi.