V české kuchyni má tvaroh nezastupitelné místo. Je to samozřejmě dáno jeho jemnou chutí, ale také výživovými hodnotami. Tvaroh totiž obsahuje plnohodnotné bílkoviny, jež umí na dlouhou dobu zasytit, a také vápník pro zdraví kostí.
Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Kdo by neměl rád loupáčky. Upečte si domácí loupáky, stačí mít dobře vykynuté těsto a pak už se dílo podaří skoro samo od sebe.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční německý koláč se spoustou jablek a skořice! Budete se rozplývat blahem.
Nepečené dezerty patří v našich končinách k oblíbeným. Není se čemu divit, díky nim se totiž nemusíme bát, že se nepovede korpus, případně je můžeme tvořit i v „polních podmínkách“ například na chalupě.
Prohlédněte si recept s postupem na smažená zastřená vejce s bramborovou kaší! Pár minut a budete se olizovat ještě dlouho.
Vůni bábovky miluje snad každý. Vyzkoušejte tuhle ořechovou, která je krásně vláčná a vždy se povede! Přejeme dobrou chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Plněné zapečené tortilly, které připomínají slunečné kapsy plné pohody z Mexika.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pravé Spaghetti alba Carbonara dle originálního italského receptu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na hrnkovou nadýchanou buchtu s mákem a jablky a upečte tento skvělý zákusek kdykoliv, když je chuť na něco makového a sladkého.