Třepací řezy jsou vděčná rychlovka pro nečekanou návštěvu i osvěžující dezert pro letní dny. Připravte ho podle receptu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky – připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.
Jednoduchý hrníčkový recept krok za krokem na luxusní řezy, které kombinují lehká tvaroh a výborné kakaové těsto.
Papežský salát patří mezi pokrmy podávané při výjimečných příležitostech. Jeho základ tvoří brambory, kyselé okurky a majonéza, často také hrášek, šunka nebo uzené maso.
Pirohy jsou známé i jako vareniky či pelmeně (dle regionu), jejich historie je propojena s kuchyní východní Evropy. Tato varianta je spíše koláčem, protože se nebudou plnit, jednoduše suroviny smícháte dohromady.
Upečte si výborné řezy Florida, které mají punc exotiky. Jemný piškotový korpus a citrusová poleva se šlehačkou vás dostanou.
Co se tak vrátit k tradičnímu pečení? Prohlédněte si recept s postupem na tento kynutý hruškový koláč, který chutná jako za starých časů!
Cuketa, oblíbená letní zelenina, si díky své jemné chuti a snadnosti přípravy získala srdce mnohých kuchařů a strávníků. Prohlédněte si recept na cuketo-bramboráky, které připravuji doma.
Prohlédněte si recept s postupem na jednoduchou piškotovou roládu s čokoládovo-tvarohovým krémem! Budete vypadat jako cukrářský mistr.
Prohlédněte si recept krok za krokem na práskanec z pánve a zkuste pro jednou udělat změnu a vyzkoušet práskací řízek místo obyčejného a použít přepuštěné máslo místo oleje či sádla. Je to mňamka.