Prohlédněte si recept s postupem na marinované řízky v hořčičném těstíčku s kurkumou a budete příjemně překvapeni!
Hrnková mramorová bábovka je výjimečně jednoduchá a také chutná. Prohlédněte si recept s postupem a pusťte se do pečení!
Prohlédněte si recept s postupem na tyto sváteční kokosové řezy s čokoládovým krémem a pochutnejte si na tom nejlepším!
Poctivá masová roláda je skvělá pochoutka pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bohatou roládu!
Rychlé kynuté koláče bez kynutí. Tyto klasické koláče doplňuje skvělá náplň s ovocem, proto si hned prohlédněte recept s postupem a pusťte se do pečení!
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.
Asijská kuchyně se celosvětově těší velké oblibě zejména díky rozmanitosti chutí a důrazem na jejich vyváženost. Přímo symfonii zde spolu hrají sladká, slaná, kyselá a hořká složka.
Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Šlehačkové lívanečky jsou přesně tím receptem, který si zamilujete pro jeho jednoduchost, jemnou texturu a skvělou chuť. Prohlédněte si recept s postupem!
Vyberte si z tohoto velkého výběru ten svůj recept na velikonočního beránka a prohlédněte si je postupně všechny! Celkem sedm skvělých receptů na velikonoční beránky.