Prohlédněte si recept s postupem na Rychlou dvoubarevnou pudinkovou buchtu, na které si pochutnáte. Tento zajímavý a lahodný dezert si vychutnáte během chvilky.
Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Vídeňského perníku s makovou nádivkou a citrónovou polevou. Vyzkoušejte perník na trochu jiný způsob, určitě si jej zamilujete.
Prohlédněte si recept s postupem na Malinové řezy se šlehačkovým krémem a čokoládovo arašídovou polevou a vraťte se do dětství.
Višňová bublanina je velmi lahodná a osvěžující zároveň. Díky hrníčkové metodě přípravy je také velmi snadná a zvládnete ji během chvilky. Prohlédněte si recept s postupem na višňovou hrníčkovou bublaninu.
Smažené maso je oblíbené snad ve všech koutech světa. Zdokonalit ho můžete obyčejným tukem na smažení. Návrat k sádlu má své opodstatnění. Prohlédněte si recept s postupem na tyto rošťáky, neboli smažené plátky masa.
Slané vafle získávají na popularitě a díky tomuto receptu s postupem připravíte snadno sýrové vafle s volským okem a zeleninou. Jde o skvělý pokrm ke svačině nebo jako brunch.
Lahodný dezert s původem kde dominuje přirozená chuť sladkého banánu. Smažené banány v křupavém těstíčku dochucené o čokoládu a ovocnou marmeládu. Prohlédněte si tento bezva recept s postupem.
Čajové sušenky se těší obrovské oblíbenosti po celém světě. Definuje je jednoduchá příprava a univerzální využití. Prohlédněte si recept s postupem na sušenky s pudinkovým krémem a marmeládou.
Plněné vepřové řízky v těstíčku nazývané i jako těstíčkové řízky jsou jednou z variant jak oživit nejčastěji připravovaný pokrm v Česku. Prohlédněte si recept s postupem na moravské vepřové řízky plněné nádivkou a obalené v těstíčku.
Tuto vynikající kuřecí roládu doplňují 2 mimořádné přílohy. Fenomenální cibulová omáčka a luxusní bramborové pavé, které si u nás proráží cestu na naše talíře. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bezva kombinaci.
Suflé má ve světové gastronomii exkluzivní místo a podává se hlavně v luxusních restauracích. Tento recept vás přivede do limetkové extáze a díky absenci mouky si ho vychutnají i konzumenti s celiakií.