Chlupaté knedlíky paří mezi můj nejoblíbenější druh přílohy k masu. Těžko si bez nich umím představit například uzené nebo husu. Prohlédněte si recept s postupem na vynikající Bosáky.
Pokud si nevíte rady s občerstvením na následující večírek či rodinnou sešlost, zpozorněte! Tyto excelentní a moderní jednohubky ohromí všechny hosty. Prohlédněte si recept s postupem na rohlíčky z listového těsta plněné čímkoliv.
Pokaždé, když jsem někde ochutnala domácí slané pečivo, byla jsem mile překvapená, ale vždy mi tam něco chybělo! Díky této masové směsi jsem přivedla tuto delikatesu k dokonalosti. Prohlédněte si recept s postupem na slané pečivo plněné masovou směsí.
Dort speciálně navržený pro slavnostní příležitosti, které spojuje příjemná společnost. Ta si také zaslouží chutný a vizuálně přitažlivý dort dvou barev s pařížským krémem a ovocem. Prohlédněte si recept s postupem na tento velký dvoubarevný dort.
Hodolanská omáčka patří k pokladů české venkovské gastronomie, přesto ji ne úplně každá hospodyně zná. Je to škoda, protože si určitě zaslouží pozornost. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou Hodolanskou omáčku.
Prohlédněte si recept s postupem na Ovocný koláč s ovocem, zakysanou smetanou a Salkem – osvěžující chuť ovocného zákusku.
Prohlédněte si recept s postupem na Žlutý dezert do ruky – moučník z bílého jogurtu, Mascarpone, který chutná po citronové šťávě.
Recept na bublaninu: Tentokrát jsme použili černý rybíz, který jsme měli ještě z letní úrody. Nadýchaná bublanina se zakysanou smetanou a černým rybízem. Příjemná kombinace lehce kyselého rybízu a sladkého těsta a drobenky.
Prohlédněte si recept s postupem na chytrý dezert – Rumovou buchtu Šalamounské řezy. Pro děti zvolte šťávu z kompotu a máte moučník i pro ně.
Hemenex z křepelčích vajíček je výživnější variantou toho z vajec slepičích. Rozhodně stojí za vyzkoušení, rychle si tak připravíte snadnou snídani bez cholesterolu. Prohlédněte si recept s postupem na hemenex z křepelčích vajíček.
Prohlédněte si recept s postupem na Koláč Jogurtová peřinka – nadýchaný jako peřinka z obláčků, skvěle chutná jako zákusek samotný nebo s ovocem.