Zkaramelizujte jablka, zasypte mákem a zalijte těstem. Pak to vyklopte z formy a obrácený koláč je na světě. Zkuste upéct tento chutný koláč podle kompletního receptu s postupem
Léty oblíbená a stále žijící buchta, která je jednoduchá a přitom tak oblíbená, že jí můžete během chvilky připravit jako sladkou tečku za obědem.
Zbyly vám menší kuřecí kousky či odřezky a nevíte co s nimi? Nálože si je do majolkové marinády s kořením a česnekem a máte oběd či večeři na druhý den – stačí si je jen usmažit.
Donuty zná každý, ale už jste je pekly doma? Podle tohoto receptu to zvládnete levou zadní a určitě se po nich jen zapráší stejně jako u nás doma.
Vánočku dělám během celého roku jako moučník – je skvělá. Pletu ji ze 6 pramenů, je krásně pravidelná a obsahuje vše co má.
Tato roláda nepotřebuje žádnou zbytečnou parádu, vše řekne její chuť. Roláda, co se peče z pár vajec a nadýchaného těsta, je lehká jako pírko. Krém z mascarpone a šlehačky jí dodá jemnost, co se rozplývá na jazyku. K odpolední kávě sedne jako ulitá.
Potřebujete rychle připravit něco hodně jedlého a navíc, efektního, aby to na stole vypadalo téměř jako o Vánocích? Stačí vám listové těsto, banány a čokoláda, případně ještě nutella a můžete začít.
Mnoho lidí si myslí, že kynuté těsto je náročné, ale tenhle hrnkový recept je zcela jednoduchý a s trochou času a trpělivosti se vám makový závin podaří stejně jako mně.
Chcete vylákat své děti ráno z postele vůní teplé snídaně? Zkuste jim připravit sladké, voňavé a měkoučké banánové lívance s přílohou, kterou si vyberou a kterou mají rády.
Perník, co se nepočítá na gramy, ale na chuť. Hrníčková klasika, co zvládne každý – s povidly, polevou nebo jen tak s kokosem. Taky máte radost, když v týdnu máte kam sáhnout a v lednici nebo v uzavřené nádobě je domácí sušenka nebo koláč?
Tento andělský koláč doslovně roní slzy. Tak to jsou slzy anděla neboli rosou políbený koláč, který je tak snadný a vypadá i chutná luxusně.











