Dort speciálně navržený pro slavnostní příležitosti, které spojuje příjemná společnost. Ta si také zaslouží chutný a vizuálně přitažlivý dort dvou barev s pařížským krémem a ovocem. Prohlédněte si recept s postupem na tento velký dvoubarevný dort.
Hodolanská omáčka patří k pokladů české venkovské gastronomie, přesto ji ne úplně každá hospodyně zná. Je to škoda, protože si určitě zaslouží pozornost. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou Hodolanskou omáčku.
Prohlédněte si recept s postupem na Ovocný koláč s ovocem, zakysanou smetanou a Salkem – osvěžující chuť ovocného zákusku.
Prohlédněte si recept s postupem na Žlutý dezert do ruky – moučník z bílého jogurtu, Mascarpone, který chutná po citronové šťávě.
Recept na bublaninu: Tentokrát jsme použili černý rybíz, který jsme měli ještě z letní úrody. Nadýchaná bublanina se zakysanou smetanou a černým rybízem. Příjemná kombinace lehce kyselého rybízu a sladkého těsta a drobenky.
Prohlédněte si recept s postupem na chytrý dezert – Rumovou buchtu Šalamounské řezy. Pro děti zvolte šťávu z kompotu a máte moučník i pro ně.
Hemenex z křepelčích vajíček je výživnější variantou toho z vajec slepičích. Rozhodně stojí za vyzkoušení, rychle si tak připravíte snadnou snídani bez cholesterolu. Prohlédněte si recept s postupem na hemenex z křepelčích vajíček.
Prohlédněte si recept s postupem na Koláč Jogurtová peřinka – nadýchaný jako peřinka z obláčků, skvěle chutná jako zákusek samotný nebo s ovocem.
Převážně v létě a na podzim nám na zahrádkách dozrávají barevná jablíčka a jedním z rychlých moučníků je jablečný koláč. Je jednoduchý na přípravu,…
Tento výjimečně lahodný a dětmi oblíbený dezert má obrovský potenciál stát se vašim stálým slavnostním zákuskem! Recept na dezert peřinková buchta “Sladká rozkoš”. Prohlédněte si recept s postupem.
Zajímavý recept na jednoduchou tvarohovou bublaninu s marmeládou, která je upečená za 30 minut. Vyzkoušejte přidat i čerstvé ovoce.











