Věnečky – krásný domácí zákusek z odpalovaného těsta. Pudinkový a šlehačkovo-mascarponový krém. Naše dnešní verze královských věnečků propojuje klasiku s lehkostí a ve výsledku tvoří lahodnou harmonii chutí.
Už jste zkusili kdejaký recept na odpalované těsto? Věřím tomu. Ale co si tentokrát upéct věnečky po domácku – jako malé sladké jednohubky, co potěší každého mlsouna? Mini dezerty, které zmizí dřív, než stihnou vychladnout.
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jarní variantu odpalovaných věnečků a upečte na oslavu tyto věnečky z odpalovaného těsta s citronovým krémem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert kde místo odpalovaných věnečků připravíte řezy z odpalovaného těsta. S dvojitou náplní a fondánovou polevou. Méně práce, rychlejší postup a chuť zcela stejná.
Prohlédněte si recept s postupem na Věnečky z odpalovaného těsta se žloutkovým krémem a fondánovou polevou-klasika, která přetrvá a nikdy nezklame.







