Pomalu pečené trhané maso z vepřové plece v jemně pikantní BBQ omáčce. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a vyzkoušejte maso, které se rozpadá pod vidličkou.
Ochutnejte Balkán na talíři. Vyzkoušejte recept krok za krokem na srbskou vepřovou plec s rýží – poctivý pokrm plný vůní, chutí a pohostinné atmosféry.
Když se povede křenovka, tak nemá konkurenci. Sametově hladká křenovka je připravená na poctivé máslové jíšce a zalitá silným vývarem, ve kterém se vařil vepřový jazyk. Ten je díky tomu šťavnatý a měkký. Tak dobrou chuť!
Výhodou zavařeného masa je dlouhá trvanlivost (klidně i několik měsíců) bez nutnosti chlazení. Ušetříte místo v lednici i v mrazáku.
Také někdy toužíte doma jen tak vyklopit konzervu a mít uvařeno, ale zároveň jíst kvalitně? Domácí zavařování je cestou! Uchová masu vůni, šťavnatost.
Uvařte si segedín, jedinečný guláš, který vás nikdy nezklame. Je jednoduchý a s houskovými knedlíky naprosto skvostný.
Postup přípravy vepřové tlačenky z kolene a plece. Tlačenka je pokrm pro skutečné gurmány. Vyzkoušejte si ji připravit doma, uvidíte, že to není nic složitého.
Španělský ptáček je tradiční české jídlo, vyzkoušejte ho trochu jinak – divokou verzi. Tuhle pochoutku zvládne každý začátečník.
Klasická česká hotovka v podobě omáčky s masem a knedlíkem nezklame u žádného nedělního oběda. Uvařte tuto poctivou českou omáčku podle postupu krok po kroku. Znáte asi jako plec, ale toto je kýta.
Tak trochu jiné špízy. Vyzkoušejte tento jedinečný recept, který je jednoduchý, a přitom naprosto výborný. Přejeme dobrou chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výjimečnou polévku, která je polévkou s rodokmenem a uvařte si svůj Boršč. Přidejte kousek dobrého chleba a oběd máte hotový.











