Kvalitní domácí šunka, která stojí o mnoho méně než ta kupovaná? Vyzkoušejte tu naši z vepřové plece, rozhodně si pochutnáte.
Udělejte si dlouhotrvající svačinku, večeři nebo ingredienci na další vaření. Připravte si s námi zavařené vepřové.
Rozházené špízy nebo také špízy bez špejle vám ušetří čas s napichováním. Přitom si vychutnáte maso i zeleninu tak, jak je na špízech milujete. Zkuste tento recept s postupem krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivý český oběd, který voní tradicí a uvařte pro svoji rodinu. Vepřové na kmíně s rýží a zelným salátem.
Časové zdlouhavý recept, který ale stojí za to. Připravte si trhané vepřové maso a k tomu výborný šťouchaný brambor na houb
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na váš oběd na neděli a připravte tento toulavý špíz neboli ražniči bez špejli nazývané taky jako rozlítané.
Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.
Vyzkoušejte originální chuť těchto řízků naruby se zeleninou Moravanka. Budete překvapeni, jak skvěle tento pokrm chutná.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na trochu jiný způsob přípravy vepřového v hnědé omáčce, než jste zvyklí a po vyzkoušení budete určitě nadšeni jeho přípravou a chutí.
Pamatujete si, jak naše maminky a babičky zavařovaly i maso, abychom pak na dovolené mohli jen vyklopit sklenici?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivý záhorský závitek se slaninou a zelím, podávejte s přílohou jako vydatný a sytý oběd.