Ačkoli se může zdát, že sulc patří do minulosti, jeho zdravotní benefity a bohatá chuť mu dávají místo i v moderní kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem na domácí sulc s houbami!
V tomto receptu si ukážeme nejen jak uvařit skvělou dušenou mrkev s vepřovým masem, ale také jedinečnou staročeskou přílohu, která se k jídlu náramně hodí. Prohlédněte si recept s postupem na rozpeky s dušenou mrkví.
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové plátky s hořčicí a bramborovým knedlíkem. Snadný a rychlý třeba i nedělní oběd. Zjistíte, že i z mála ingrediencí lze připravit velmi chutné jídlo.
Syté a vydatné jídlo vhodné k večeři i obědu s přílohou v podobě opečených brambor na pánvičce. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové plátky v cibulovo hořčičné omáčce.
Výborné dušené plecko s jednou ingrediencí, kterou možná neznáte. Brukev – jedná se o kořenovou zeleninu a my v receptu používám tu známější – brukev bílou neboli kedlubnu. Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové plecko udělejte si k tomu třeba jen těstoviny. Každopádně skvělý tip na výbornou večeři.
Vepřových rolád existuje velké množství, ale ta dokonalá rozhodně zapadá do tohoto receptu. V kombinaci s tradiční oravskou slaninou a bylinkami je opravdové gastro unikum. Recept s postupem uvidíte zde.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Prohlédněte si recept s postupem na orientální vepřovou plec restovanou na zelenině a žampionech s Teriyaki omáčkou. Ochutnejte Japonsko na Vašem stole!