Vepřové a houby k sobě v české kuchyni neodmyslitelně patří. Připravte si jídlo, které voní podzimem, lesem a tradicí podle tohoto receptu s postupem.
Vepřové nudličky a bramborové dukátky chutnají a vypadají famózně navzdory jednoduchosti receptu a malému množství surovin. Zkuste je také podle tohoto receptu krok po kroku.
Kousky masa, debrecínské párky a hustá omáčka. Tradiční guláš s domácím knedlíkem. Prohlédněte si recept s postupem.
Dušená mrkev je dobrůtka. A co teprve, když k ní přihodíte lahodný brambůrek a křehké až rozpadající se masíčko. Vznikne skvělý oběd, který hraje barvami a pochutnáte si.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pikantní, šťavnaté a výrazné jídlo – Vepřové maso v cikánské omáčce s jasmínovou rýží.
Francouzské brambory s masem, smetanou a sýrem. Jednoduchý, sytý a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k rodinnému obědu či večeři. Připravíte rychle podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Toto jídlo je lehce kontroverzní asi i kvůli možným negativním vzpomínkám z jídelen. Já ale vepřové na mrkvi miluji a nedám na toto jídlo dopustit. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dušené vepřové s dušenou mrkví s máslovou jíškou a vařeným bramborem.
Výhodou zavařeného masa je dlouhá trvanlivost (klidně i několik měsíců) bez nutnosti chlazení. Ušetříte místo v lednici i v mrazáku.
Chalupářské vepřové kapsy se sušenými houbami si zamilujete! Jde o poctivý český recept v moderním pojetí.
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Také vás nebaví vařit dokola stále stejná jídla? Udělejte to jako my a vyzkoušejte něco z bohatství asijské kuchyně! Tonkatsu pochází z Japonska a spojuje v sobě vepřové maso a křupavou krustu.











