Zapékání masa ve vrstvách s bramborami představuje skvělý způsob, jak snadno a s minimálním množstvím nádobí připravit skvělý oběd, večeři nebo pohoštění pro slavnostní příležitosti.
Máte chuť na báječná vepřová žebírka? Připravte si je podle nás, garantujeme, že se od vás bude linout taková vůně, že i sousedka z posledního patra bude chtít přijít na oběd!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zapečenou pohodu a vyzkoušejte zapečené řízky tentokrát jinak. Pod syrovou- bramborovou peřinou budou skvělé.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na váš oběd na neděli a připravte tento toulavý špíz neboli ražniči bez špejli nazývané taky jako rozlítané.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu poctivého masa s jiskrou staré dobré kuchyně a připravte k obědu Vepřovou kýtu na kmínu a česneku se strouhaným jablkem, které skvěle dochutí šťávu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Výborný a sytý oběd nebo večeři připravíte podle tohoto receptu s postupem za krátkou chvíli. Šťavnaté maso, zelenina a sýr vás dostanou!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na trochu jiný způsob přípravy vepřového v hnědé omáčce, než jste zvyklí a po vyzkoušení budete určitě nadšeni jeho přípravou a chutí.
Krkovici z trouby si můžete přizpůsobit vlastní chuti. V tomto receptu s postupem krok po krku ji připravíte s jemně asijským nádechem.
Luxusní, český, nedělní oběd, který, upečete v jednom jediném pekáči a ušetříte si tak starosti s nádobím. Navíc všechny strávníky pěkně zasytí.
Prohlédněte si recept krok za krokem na práskanec z pánve a zkuste pro jednou udělat změnu a vyzkoušet práskací řízek místo obyčejného a použít přepuštěné máslo místo oleje či sádla. Je to mňamka.