Prohlédněte si recept s postupem na orientální vepřovou plec restovanou na zelenině a žampionech s Teriyaki omáčkou. Ochutnejte Japonsko na Vašem stole!
Takto zapečenou kotletu zkuste u sebe doma a bude hned snězená! Stačí přidat 2 druhy sýra, anglickou slaninu a žampiony s cibulkou. Prohlédněte si recept s postupem na zapečenou kotletu podle našeho gusta.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Připravte se na talíř tuto směs plnou vůní, chutí a textur, které vás zavedou přímo do srdce asijské kuchyně! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové nudličky se žampiony na asijský způsob.
Šťavnaté vepřové maso s luxusní omáčkou je skvělým pokrmem. Vepřová panenka a silná omáčka z bílého vína, jako příloha hranolky. Prohlédněte si recept s postupem na Luxusní vepřovou panenku na bílém víně.
Vepřové maso děláme na mnoha způsobů, tak co vyzkoušet po Filipínsku? Třeba nám zachutná toto jídlo nám tak vzdálené země. Prohlédněte si recept s postupem na Menudo, nebo vepřové po Filipínsku.
Výborný pokrm z krup, hub a masa. Rychlý a výživný pokrm. Houbový kuba je tradičně bez masa, tento je výjimečně s masem a díky tomu je sytý.
Moravského vrabce připravuji ze šťavnatých kousků bůčku a jako přílohu volím chlupaté knedlíky a nesmí chybět ani špenát. Celý popis přípravy jsem sepsala a natočila i video recept krok za krokem. Pochutnejte si s námi.
Snadný recept na Houbový guláš, který může být s různými druhy masa nebo bez masa. Vychutnejte si s námi tento lehký recept do 60 min. hotový
Sedlácké závitky zaručeně potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Oběd je hoden také slavnostnějších příležitostí! Prohlédněte si recept s postupem na sedlácký vepřový závitek s bohatou náplní.
Toto jídlo je ideální pro rychlou večeři, protože je nejen chutné, ale také plné vitamínů ze zeleniny a proteinů z vepřového masa. Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou směs z pánve.