Dezert, který vám zabere pouze 15 minut práce, ale chutná, jako kdyby jste na něm dělali celý den. Prohlédněte si recept s postupem a uvidíte, jak je to možné!
Houstičky obzvláště vypečené… právě takové si můžete snadno připravit doma. Do obchodu pro ty obyčejné už se vám nebude chtít. Josef Maršálek, to je jméno, které přináší záruku kvality.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí kváskový chléb a zkuste se navrátit k tradici a poctivému pečení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sledě konzervované solením neboli slanečky po domácku a ochutnejte je na všechny doporučované způsoby.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ledvinky a jiné vnitřnosti a obnovte tento často podceňovaný poklad české kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Výborné a křupavé domácí preclíky, které jsou ozvláštněny rozmarýnem. Vyzkoušejte je, bude je milovat celá rodina. Jsou krásně křupavé, ale uvnitř vláčné – přesně takové, jaké mají být.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Krémové brambory s bešamelem, šunkou a sýrem, aneb zapečené potěšení pro celou rodinu a uvidíte, jak skvělá a lehká večeře bude za chvíli hotová.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na netradičně připravované nebeské meruňkové polštářky – neboli meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta.