Legenda sladkého pečení z banánů od které se jen tak lehce neodtrhnete. Vynikající dezert skládající se z několika vrstev, kde nechybí ani mascarpone.
Marlenka dezert jsou výbornou volbou pokud stejně jako já milujete kombinace medu, oříšků, medových plátů. Tato sladká roláda je přesně na tento způsob připravena. Taková roláda à la Marlenka.
Jednoduché a přesto výborné a oblíbené jídlo. Nepotřebujete žádné speciální ingredience. Směsi s rýží na asijský způsob patří k oblíbeným způsobům přípravy masa a zeleniny. Jistě je to dáno jejich intenzivní chutí, ale také rychlostí přípravy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jablečný pudinkový dort s vanilkovým nádechem a upečte při první příležitosti tento lahodný a luxusně vypadající dort tvářící se jako jablíčko obalené do hedvábí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jarní variantu odpalovaných věnečků a upečte na oslavu tyto věnečky z odpalovaného těsta s citronovým krémem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na oblíbené české jídlo, na které má každý kuchař a rodina svůj recept, Svíčkovou na smetaně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jahodový zákusek z Babeta korpusu, s pudinkovým krémem a želatinou.
Prohlédněte si recept s postupem na zdravější variantu brownies v banánovém provedení, skvěle doplněné o čokoládový protein! Se sladkým nemusíte přibírat.
Prohlédněte si recept s postupem na famózní vepřovou roládu plněnou šunkou a hermelínem podle staré kuchařky! Je tak výborná, že ji klidně zařaďte na sváteční hostinu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto lahodné Tvarohové řezy s jahodovým pyré a připravte pro své přátele dezert, který znají generace kuchařů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jednoduchý hrnkový piškot na plech a upečte si tento hebký základ sladkého kouzlení vašich dobrůtek.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂











