Dobrý chléb, to je víc než jen pečivo – je to vůně vzpomínek třeba na babičku, která nám jej krájela na „housátka“, je to hřejivý pocit domova a poctivá chuť, která nemůže omrzet. Upéct si jej sami znamená provonět si dům nezaměnitelným aroma.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Toulavou gulášovou a uvařte si poctivou polévku z hovězího krku nebo kližky s brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ručně vyráběné domácí těstoviny a vyzkoušejte, jak chutnají ve vašem domácím vývaru.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Lahodný a lehounký dezert jménem Mraky pro sváteční příležitosti připravíte jednoduše podle tohoto postupu. Vyhraďte si na něj trochu času navíc, ale určitě toho nebudete litovat.
Vyzkoušejte tradiční moravský pokrm. Kél je jednoduchý na přípravu a přitom skvěle chutná, tak hurá do toho!
Větrníky vypadají na přípravu velmi složitě. Stačí ale dodržet pár pravidel a zvládnete je i vy. Vyzkoušejte náš recept.
Vitacit je chutný šumák, který nám všem vždy chutnal. A co říkáte na Vitacitové řezy? Ještě jste je nezkoušeli? Tak si je s námi upečte.
Hledáte jednoduchý dezert, který nejen chutná, ale také dobře vypadá? Vyzkoušejte náš nepečený jablečný dort. Mňam!
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Tenhle poklad maďarské kuchyně si nemusíte kupovat jen u stánku. Připravte si vlastní výborné langoše doma.