Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé olivové pochutnání s bylinkami a upečete výborný snach k sýru a vínu na posezení s přáteli.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ten nejúžasnější čokoládový dort, který jste kdy jedli, protože tady ten je opravdu plný čokolády.
Chléb je základem jídelníčku všech národů, jeho historie sahá do mladší doby kamenné. Tehdy se pekly placky z opražených a rozemletých zrn. Jak šel čas a národy se stěhovaly i mísily, měnily se i suroviny a způsob přípravy chleba.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Něžný piškotový polibek aneb sladký sen s krémem a želé, který si vychutnáte s rodinou v létě na pikniku či na zahradě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Steaky v rajčatové omáčce a připomeňte si vůně italských pokrmů.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččinu nadýchanou pochoutku – Francouzskou lahůdku, která je skvělou alternativou našich buchtiček z odpalovaného těsta.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Oukrop neboli česnečku – královnu českých polévek a vychutnejte její tradiční pikantnost a chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zdravou variantu masových karbanátků – Bylinkové zelenáče neboli špenátové karbanátky pečené v troubě s Mozarellou.
Dezert, který vám zabere pouze 15 minut práce, ale chutná, jako kdyby jste na něm dělali celý den. Prohlédněte si recept s postupem a uvidíte, jak je to možné!
Houstičky obzvláště vypečené… právě takové si můžete snadno připravit doma. Do obchodu pro ty obyčejné už se vám nebude chtít. Josef Maršálek, to je jméno, které přináší záruku kvality.