Recept na jednoduchý pokrm, uvařený z jednoho pekáče. Syrové suroviny smícháme v pekáči a trouba vykouzlí hotový pokrm. Nezašpiníme víc než pekáč.
Snadný recept na Houbový guláš, který může být s různými druhy masa nebo bez masa. Vychutnejte si s námi tento lehký recept do 60 min. hotový
Jednoduchý recept, který je uvařený do 30 minut. Vychutnejte si smetanovou omáčku ochucenou tymiánem a plnotučnou hořčicí.
Odlehčená verze známého bramborového salátu – Vídeňský bramborový salát. Hodí se ke všem druhům úprav masa a v každém ročním období. Příprava je velmi jednoduchá a určitě tento salát stojí za vyzkoušení. Servírovat můžete již za 15 minut.
Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Fazole na kyselo jsou jedinečnou ukázkou tradiční české kuchyně, která i z jednoduchých surovin dokáže vytvořit lahodné a syté jídlo. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole na kyselo: Tradiční recept na sytý a chutný pokrm
Recept na dokonalou zavářku do polévky v podobě celestynských nudlí. Jsou to takové palačinky nebo jinak řečeno fritáty v polévce.
Připravte si s námi výborné masové koule, které chutnají jak z obchodu IKEA. Jednoduchý a rychlý recept s postupem. Pokrm za 35 minut hotový.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.