Vídeňský zákusek je elegantní dezert s jemným krémem, který má jednoduchou přípravu a elegantní vzhled. Prohlédněte si recept s postupem na Vídeňský zákusek s dokonalým krémem z mascarpone a pomerančového pudinku, zdobený piškoty a čokoládovou polevou, který všechny zaujme svým vzhledem.
Sacherův dort se tradičně podává s porcí neslazené šlehačky, která jemně vyvažuje intenzivní čokoládovou chuť. Symbolizuje jednoduchost a eleganci. Prohlédněte si recept s postupem na Sachrův dort.
Recept na extrémně snadný jablečný perník, který je hotový raz dva a je krásně vláčný. Zahřejte se v sychravé dny s tímto moučníkem.
Příprava těchto řezů přináší určitou dávku nostalgie, ale zároveň i prostor pro kreativitu. Čokoládová poleva je pak jakousi sladkou korunou! Prohlédněte si recept s postupem na čokoládovo rumové řezy Amandine.
Jednoduchý moučník s čokoládovou chutí, který je doplněný tvarohovým krémem. Díky krému je krásně vláčný, uvidíte, že na stole dlouho nevydrží.
Tento dezert je skutečně dokonalou kombinací dvou klasik – bohatých čokoládových brownies a krémového cheesecaku. Prohlédněte si recept s postupem na brownies a cheesecake v jednom.
Přestože je tento koláč relativně jednoduchý na přípravu, jeho výsledek vás zaručeně ohromí. Jeho vláčnost je neodolatelná! Prohlédněte si recept s postupem na dvoubarevný tvarohový koláč.
Kombinace křehkého těsta, jemného krému a svěžích broskví je neodolatelná. Posypáním mandlovými plátky máte dokonalý dezert! Prohlédněte si recept s postupem na broskvový koláč s krémem a mandlemi.
Prohlédněte si recept s postupem na dort Střechu s marcipánem. Luxusní a svým vzhledem poutavý dort, který není vůbec tak složitý, jek na první pohled vypadá, navíc nenáročný na ingredience.
Rumové řezy na plechu s cukrovou polevou jsou skvělým dezertem, který potěší každého milovníka sladkého