Domácí plněné croissanty sýrem a šunkou, připravované z listového těsta, které mají po upečení krásně zlatavou barvu. Jsou lahodné a jednoduché a příprava podle mého receptu je opravdu snadná. Budete mít takto domácí čerstvé pečivo snadno při ruce ke snídaní nebo svačině.
Sýrovo-smetanová pomazánka je ideální volbou na rychlou svačinu, večeři nebo jako součást pohoštění, vhodná na chlebíčky i jednohubky. Prohlédněte si recept s postupem na Sýrovo-smetanovou pomazánku.
Recept na domácí maďarské langoše – klasická receptura s česnekem, kečupem a strouhaným tvrdým sýrem. Nejlepší recept na langoše, který je tradiční, rychlý a jednoduchý.
Tyto řezy jsou lehké, lahodné a s kokosovou posypkou získají elegantní vzhled. Jsou skvělou volbou pro významné rodinné chvíle. Prohlédněte si recept s postupem na nadýchané vrstvené řezy na plech s krémem, sypané kokosem.
Jednoduchý moučník s čokoládovou chutí, který je doplněný tvarohovým krémem. Díky krému je krásně vláčný, uvidíte, že na stole dlouho nevydrží.
Vláčný moučník s cuketou, pudinkem a zakysanou smetanou. Tyto řezy se rozplývají na jazyku. Užijte si tuto dobrotu s námi.
Příprava tohoto koláče sice může na první pohled působit složitě, ale s trochou trpělivosti zvládne tento recept i začátečník. Prohlédněte si recept s postupem na koláč s makovým tvarohem.
Tento dezert není jen pochoutkou pro milovníky sladkého, ale ocení ho i ti, kteří hledají něco lehčího a ne tak sladkého. Prohlédněte si recept s postupem na nepečený tvarohovo dýňový dezert.
Falešné linecké koláčky se stanou určitě oblíbené, jsou totiž ne jenom chutné, ale i lehčí a méně kalorické než klasické Prohlédněte si recept s postupem na Falešné linecké koláčky ze zakysané smetany a pudinku – jednodušší varianta na klasické linecké cukroví
Tradiční pochoutka z Moravského Slovácka šmetrdóle jsou křehké trubičky z domácího těsta plněné jemným bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem na Šmetrdóle, kremrolky s lahodnou ovocnou pěnou
Slovenské pirohy s brynzou se hodí jako hlavní jídlo, jako příloha je výborné studené mléko anebo mléko zakysané. Prohlédněte si recept s postupem na Slovenské pirohy s brynzou.