Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou obměnu klasického řízku, kde místo klasického trojobalu použijte na kuřecí řízky bramborové těstíčko.
Vitacit je chutný šumák, který nám všem vždy chutnal. A co říkáte na Vitacitové řezy? Ještě jste je nezkoušeli? Tak si je s námi upečte.
V české kuchyni má tvaroh nezastupitelné místo. Je to samozřejmě dáno jeho jemnou chutí, ale také výživovými hodnotami. Tvaroh totiž obsahuje plnohodnotné bílkoviny, jež umí na dlouhou dobu zasytit, a také vápník pro zdraví kostí.
Nepečené dezerty patří v našich končinách k oblíbeným. Není se čemu divit, díky nim se totiž nemusíme bát, že se nepovede korpus, případně je můžeme tvořit i v „polních podmínkách“ například na chalupě.
Chutný a bleskově připravený salát podle tohoto receptu s postupem krok po kroku zazáří na párty nebo jako příloha ke grilovanému masu. Hodí se i jako lehká večeře.
Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Někdy přijde situace, kdy potřebujeme rychle připravit jídlo z pár surovin, které máme v ledničce. Máte chuť na salát, ale v ledničce vám leží pouze pórek?
Dunajské vlny jsou vláčný dezert, který lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také očím. Vypadá složitě, ale příprava je jednoduchá.
Jak později snídal sám František Josef I.? Prohlédněte si tento recept s postupem na císařský trhanec a bude vám vše jasné!
Péřová buchta vypadá na stole velmi působivě, díky tomuto postupu krok po kroku ale zjistíte, že ji upečete velmi snadno. Chutná skvěle jako zákusek po dobrém obědě.