Fermentace je nejlepší způsob využití sezónní zeleniny! Proces je snadný, levný a zachovává maximum vitamínů a dalších látek. Prohlédněte si recept s postupem na fermentovanou zeleninu ve sklenicích.
Ideální příloha k masu, sendvičům nebo jen tak na chleba. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a objevte nové vynikající chutě! Prohlédněte si recept s postupem na nakládaný salát v hořčičné omáčce.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Chutná nakládaná zelenina – recept na nakládaný zeleninový salát – směs rajčat, paprik a petrželky, ideální jako příloha nebo pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů v zimních měsících ze zeleniny ze zahrady. Zavařovaná směs z rajčat a paprik je jednoduchý a chutný způsob, jak si uchovat letní zeleninu na zimu
Zakonzervujte si sezónní zeleninu na zimu do slaného nálevu. Zachová si čerstvost a chuť až do jara včetně většiny vitamínů. Prohlédněte si recept s postupem na konzervovanou zeleninu ve slaném nálevu.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí čalamádu. Domácí čalamáda je vysoce variabilní a zdravá příloha k různým pokrmům. Připravte si podle tohoto receptu vynikající čalamádu na zimu.