Jak se správně ohřívají párky? Párky jsou oblíbeným jídlem, které se podává samostatně nebo jako součást různých jídel. Kromě vaření je můžeme taky péct nebo grilovat. Podívejte se, jak je správně ohřát, aby nepopraskaly, přečtěte si jak dlouho se ohřívají a jakou zvolit přílohu
Objevte bohatou škálu receptů z čerstvého i kysaného zelí – od tradičních českých jídel po moderní varianty. Naučte se připravit vynikající zelné saláty, polévky, hlavní chody i přílohy. Podrobné postupy, tipy a triky pro dokonalý výsledek.
Seznámení se Svatomartinskými slavnostmi a jejich tradicemi včetně tradičních pokrmů, které se v tento den podávají. Recepty a postupy.
Seznamte se se surovinami, které mají sklizen v měsíci říjen. Zahřejme se těmito podzimními dobrotami, které pomohou naší imunitě.
Tradiční český pokrm kombinující bramborové knedlíky s restovanou šunkou a kysaným zelím, to skvělé chlupaté knedlíky se zelím a masem.
Tento recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí je jednoduchý, ale plný chutí, které vám připomenou tradiční domácí kuchyni. Objevte tradiční recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí, které spojuje jemnost brambor s kyselostí zelí
Špekové knedlíky se zelím a cibulkou: Recept na speciální knedlíky, které obsahují špek a čerstvé bylinky. Jsou jednoduché a chutné samostatné nebo jako příloha.
Chcete ochutnat staročeské jídlo podle moderní receptury? Plněné knedlíky husím trhaným masem a doplněné o dušené červené zelí. Prohlédněte si recept s postupem na plněné knedlíky husím trhaným masem.
Jednoduché smažené placky z čerstvého zelí jsou křupavé a lahodné jídlo k večeři pro celou rodinu. Staročeská klasika, která nezklame! Prohlédněte si recept s postupem na zelné placky. Případně v textu najdete i další recepty na zelňáky a zelné placky pro Vaší inspiraci.
Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Neobvyklé masové karbanátky zapečené s omáčkou ze zakysané smetany. Skvěle si pochutnáte, určitě jim dejte šanci! Prohlédněte si recept s postupem na zapečené karbanátky s omáčkou a čínským zelím.