Prohlédněte si recept lept s postupem krok za krokem na řízky v trojobalu, smažené na tuku, ale dokončené v páře a obložené slaninou. Jejich měkkost a šťavnatost je k nezaplacení.
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…
Pokud máte rádi hermelín, tento recept je ušitý vám na míru. Hermelín v listovém těstě s anglickou slaninou je fantastická pochoutka. Prohlédněte si recept s postupem na hermelín v listovém kabátku.
Pokud hledáte výjimečně luxusní pokrm, nad kterým nestrávíte celý den v kuchyni, našli jste! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku s liškovou omáčkou a domácími kroketami.
Pokud hledáte nový způsob, jak si vychutnat brambory a sýr, tento recept je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na tyto bramborové krokety se sýrem!
Jablka v županu jsou skvělý recept, který známe z dětství. My ale tentokrát připravujeme slanou variantu zapečených jablek s olomouckými tvarůžky v županu ze slaniny.
Tento tradiční pokrm s nádechem grilovací atmosféry je skvělou volbou pro rychlou a chutnou večeři nebo oběd. Má zálesácký původ a lze ho připravit i doma na sporáku jako v našem případě. Prohlédněte si recept s postupem jak na to!
Znojemská omáčka s hovězím masem má nezaměnitelný charakter a její tradice sahá stovky let zpátky. Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pozvěte ke stolu celou rodinu.
Prohlédněte si recept na poctivou Znojemskou omáčku podle tradičního receptu, který se u nás předává z generace na generaci! Pochutná si celá rodina.
Bramborové taštičky s brynzovou náplní obvykle nazýváme pirohy. Podáváme je se zakysanou smetanou a anglickou slaninou. Prohlédněte si tento tradiční recept slovenské kuchyně s postupem.