Chutney, neboli remuláda dodá některým pokrmům teprve ten správný šmrnc. Jako příloha je hlavně v létě ke grilovačce nepostradatelná. Prohlédněte si recept na Cibulové chutney s čerstvým tymiánem.
Rádi byste si připravili domácí rajčatovou polévku, ale neznáte postup a recept? Zkuste si uvařit rajčatovou polévku podle našeho jednoduchého a rychlého receptu, se sýrovým sendvičem – ve článku naleznete i video postup.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.
Tento svěží, pro čechy svojí zálivkou možná mírně exotický salát, je vynikající ztvárnění kombinace francouzské a švýcarské kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarský klobásový salát.
Recept s postupem na řecký salát: lehký a svěží plný barev. Jeho chuť je dokonalá a milují ho všichni bez rozdílu věku. Za 15 minut hotový. Salát s nádechem středomoří.
Cibulové čatní není jen obyčejný doplněk k jídlu. Ale zároveň promění jídlo v gurmánský zážitek. Recept s postupem na cibulové čatní.
Ať už je podáván v rychlém občerstvení, na grilovací party nebo v luxusní restauraci, hovězí burger vždy přináší pocit uspokojení a chutného zážitku.
Recept na Pomazánka z nakládaných okurek: Proces fermentace nejen u okurek může přispět k tvorbě probiotik, což jsou prospěšné bakterie, které podporují zdraví střev.