Vylepšené bramboráky o bazalku na italský způsob – český tradiční bramborák, který je vylepšený o zajímavé chutě z italské kuchyně.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Sladkokyselá paprika v kombinaci se šťavnatými vepřovými kotletami vám určitě zajistí, že se k tomuto pokrmu budete rádi vracet! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety se sladkokyselou paprikou.
Nebaví vás smažené bramborové hranolky. Vyzkoušejte recept na dýňové hranolky, které jsou pečené v troubě. Jsou příjemně nasládlé a křupavé.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Máte přebytek cherry rajčat? Naložte si je s medem ve sladkokyselém nálevu a během zimy si vychutnejte jejich čerstvou chuť. Prohlédněte si recept s postupem na nakládaná rajčata v medové marinádě.
Recept s postupem na šťavnaté Bruschettové kuře zapečené mozzarellou a doplněné rajčatovým salátem s bazalkou. Lehký a velmi chutný pokrm.
Recept s postupem na chutný a rychlý pokrm z jedné pánve. Teriyaki mleté krůtí maso se zeleninou je svěží pokrm, který si vás získá.