Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Konzervovaný letní zeleninový salát vám poskytne čerstvou chuť sezónní zeleniny i v zimě, kdy budete vděční za slunečné dny.
Sladkokyselá paprika v kombinaci se šťavnatými vepřovými kotletami vám určitě zajistí, že se k tomuto pokrmu budete rádi vracet! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety se sladkokyselou paprikou.
Nebaví vás smažené bramborové hranolky. Vyzkoušejte recept na dýňové hranolky, které jsou pečené v troubě. Jsou příjemně nasládlé a křupavé.
Připravte si těstoviny s krémovou dýňovou omáčkou plnou aromatických bylinek a koření. Snadný recept vhodný pro rodinné večeře a setkání s přáteli.
Recept s postupem na Retro Špagety, které byly hitem našeho mládí, Zavzpomínejte na tuto českou klasiku. Hotová do 15 minut.
Máte přebytek cherry rajčat? Naložte si je s medem ve sladkokyselém nálevu a během zimy si vychutnejte jejich čerstvou chuť. Prohlédněte si recept s postupem na nakládaná rajčata v medové marinádě.
Recept s postupem na šťavnaté Bruschettové kuře zapečené mozzarellou a doplněné rajčatovým salátem s bazalkou. Lehký a velmi chutný pokrm.