Pokud hledáte výjimečně luxusní pokrm, nad kterým nestrávíte celý den v kuchyni, našli jste! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku s liškovou omáčkou a domácími kroketami.
Králík na smetaně patří mezi nejstarší jídla české gastronomie. Podával se už ve středověku a vy si na něm můžete dnes pochutnat díky tomuto receptu i s postupem!
Recept na přípravu guláše na maďarský způsob. Pomalu připravovaný, chuťově výrazný s variací knedlíků. Tento výborný guláš se silnou omáčkou pečeme v troubě.
Tradiční pojetí receptu cikánského řízku s paprikovou omáčkou, jehož výsledek vám hned zachutná. Rozpalte pánev a honem do toho! Prohlédněte si recept s postupem na cikánský řízek s paprikovou omáčkou.
Kombinace jemného kuřecího masa, chutných žampionů a bílého vína s jemně ovocnými tóny, je fantastická. Prohlédněte si tento sofistikovaný recept s postupem a užijte si každé sousto!
Rybí ragú je ideální způsob, jak přinést na stůl lehký a přitom chuťově plný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní. Prohlédněte si recept s postupem na Rybí ragú.
Šťavnaté vepřové maso s luxusní omáčkou je skvělým pokrmem. Vepřová panenka a silná omáčka z bílého vína, jako příloha hranolky. Prohlédněte si recept s postupem na Luxusní vepřovou panenku na bílém víně.
Oslavte konec roku a příchod nového roku s tímto lahodným míchaným nápojem. Boule je plná nejrůznějšího ovoce, šumivého vína, kompotů a dalších ingrediencí. Bowle je snadná a jen pozor na míru.
Medailonky v houbové omáčce s těstovinami se stanou oblíbeným receptem, který si budete chtít vařit znovu a znovu. Rodina vás pochválí! Prohlédněte si recept s postupem na medailonky v houbové omáčce s žampiony a těstovinami.
Jablečný štrůdl je jedním z pokladů, který snad v každé rodině má své místo na stole. Štrúdlový koláč je o to zajímavější! Prohlédněte si recept na štrúdlový koláč. Prohlédněte si recept s postupem na jablečný štrúdlový koláč.
Lehký dort s moka krémem, hruškami vařenými na víně a bobulovým želé, ideální na oslavy nebo zvláštní příležitosti