Tradiční francouzská polévka s křupavým toustem vás spolehlivě zahřeje v chladných dnech. Uvařte ji podle tohoto jednoduchého postupu.
Dostali jste chuť na pořádnou specialitu, kterou vám nikdo jen tak neuvaří? Telecí ossobuco s šafránovým rizotem vás zajisté uspokojí!
Kuřecí čína plná zeleniny a orientálního koření přijde k chuti všem milovníkům asijské kuchyně. Připravte ji jednoduše podle receptu krok po kroku včetně vychytávek k přípravě.
Francouzská cibulačka není žádná věda. Zjistěte to na vlastní kůži v tomto receptu s postupem krok po kroku, který vás dovede k výborné, syté a voňavé cibulové polévce.
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Mimořádně nadýchaný dezert plný lehkosti připravíte podle našeho postupu krok za krokem za krátkou chvíli a váš sváteční stůl nebude mít chybu.
Prohlédněte si recept s postupem na výživného pstruha s holandskou omáčkou! Hodí se pro každou příležitost a moc si pochutnáte.
Králík braillon je neobyčejně lahodné a jemné jídlo, které si zamilujete pro jeho bohatou chuť podle francouzské receptury. Prohlédněte si ji i s postupem a podlehněte králičímu masu!
Pokud hledáte výjimečně luxusní pokrm, nad kterým nestrávíte celý den v kuchyni, našli jste! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku s liškovou omáčkou a domácími kroketami.
Králík na smetaně patří mezi nejstarší jídla české gastronomie. Podával se už ve středověku a vy si na něm můžete dnes pochutnat díky tomuto receptu i s postupem!
Recept na přípravu guláše na maďarský způsob. Pomalu připravovaný, chuťově výrazný s variací knedlíků. Tento výborný guláš se silnou omáčkou pečeme v troubě.