Recept na hovězí na mrkvi: tradiční recept, který je stále populární. Hovězí na kostky, šťáva, dušená mrkev a bramborová kaše.
Telecí roláda je skutečným kulinářským skvostem, který sice vyžaduje čas, ale výsledek vás je chuťově okouzlující. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na pomalu pečenou roládu z telecího masa.
Křehké maso a sladkost karamelizované cibule se skvěle doplňují s lehkou zemitostí žampionů. Vyzkoušejte tuto originální variantu ještě dnes! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou krkovici na cibuli a žampionech s bramborovou kaší.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Upečte si rodinnou sekanou se slaninou, bramborovou kaší. Recept i s postupem a videem. Servírujeme obvykle s okurkovým salátem nebo kyselou okurkou.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím. Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Recept na krokety z bramborové kaše: Křupavé bramborové krokety, ideální jako příloha nebo chutná svačina. Rychlá příprava s jednoduchými ingrediencemi. Připraveno za pár desítek minut!
Vynikající pokrm z vepřových kotlet připravených na jedinečné omáčce z podmáslí s cibulí. Podáváme s bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety na podmáslové omáčce.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle