Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
Přes noc pečená kachna – 13 hodin. S variací domácích knedlíků s červeným zelím. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomalu tahanou kachnu. Protože není pečení jako pečení. Dlouho a na malé teplotě je maso dokonale křehké.
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Zkuste místo knedlíků vytvořit tuto plněnou bramborovou roládu uzeným masem! Postačí vám tento recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivý záhorský závitek se slaninou a zelím, podávejte s přílohou jako vydatný a sytý oběd.
Pochutnejte si na české rustikální klasice a prohlédněte si tento recept s postupem na uzený bůček s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemnou jehněčí kýtu v bylinkovém kabátku a uvařte luxusní velikonoční oběd pro svoji rodinu, protože dobře udělané jehněčí je velkým kulinářským zážitkem.
Vepřová pečeně na hořčici s domácími bramborovými knedlíky je jídlo, které si zamiluje každý milovník české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si také!
Plánujete sváteční nebo jinak významný rodinný oběd? Prohlédněte si recept s postupem na tyto hovězí kostky na česneku se špenátem a domácím knedlíkem!









