Sekaná patří v českých domácnostech mezi oblíbené pochoutky. Snadno se připravuje, není náročná na čas, práci ani finance, navíc se dá pohodlně vzít i například na výlet. Zkusili jste si ale někdy poněkud nudnou klasiku trochu ozvláštnit?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivou, sytou hrachovou polévku s párkem a přidejte kousek čerstvého pečiva nebo křupavé krutónky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Oukrop neboli česnečku – královnu českých polévek a vychutnejte její tradiční pikantnost a chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zdravou variantu masových karbanátků – Bylinkové zelenáče neboli špenátové karbanátky pečené v troubě s Mozarellou.
Věta „mám na plotně jíšku“ do nedávné doby zaznívala v českých domácnostech velice často. Mnozí z nás si nedovedli naše tradiční jídla představit jinak. K bramboračce či omáčkám toto prostě patřilo. Proč ten minulý čas? Současným trendem totiž je i naše jídla odlehčit.
Tyto pohádkově fantastické knedlíčky nelze popsat žádnými slovy. Prohlédněte si recept s postupem a vychutnejte si je plnými doušky!
Chlupaté knedlíky – tradiční česká příloha, která si získala srdce mnoha milovníků domácí kuchyně. Svůj název mají podle mírně nerovného povrchu, který možná připomíná chloupky. Prohlédněte si recept s postupem přípravy na chlupáče.
Prohlédněte si recept s postupem. krok za krokem na voňavou nadívanou sekanou s vajíčkem, okurkou a párkem, přidejte přílohu a uvařte skvělý a snadný oběd nebo večeři pro svojí rodinu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na speciální obídek ze Smaženého skládaného sýra se šunkou, speciálně pečených brambor s mrkví a česnekem a domácí tatarské omáčky.
S tímto trochu zvláštním pokrmem ochutnáte jemnost, vůni lesa a sytý oběd v jednom. Prohlédněte si recept s postupem na smetanovou omáčku s bramborem a houbami!