Cuketa, oblíbená letní zelenina, si díky své jemné chuti a snadnosti přípravy získala srdce mnohých kuchařů a strávníků. Prohlédněte si recept na cuketo-bramboráky, které připravuji doma.
Prohlédněte si recept s postupem krok zákrokem na slaný bramborový koláč ala pizza a udělejte skvělou novou večeři pro svoji rodinku. Určitě bude všem chutnat.
Vepřové maso zapečené s bramborami a cibulí je oblíbenou klasikou. Spojuje v sobě šťavnatost masa s jemností brambor a vůní dozlatova opečeného sýra, který krásně zvýrazní chuť, zvolíte-li kvalitní a vhodný (například čedar). Takovýto pokrm se skvěle hodí pro dny všední i sváteční.
Dnes jsem si pro vás připravila skvělý recept, kdy kuře doplním zeleninou a jen s pomocí jednoho pekáče vykouzlím famózní oběd, který okouzlí i návštěvu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Zapečené kotlety s bramborami, cibulí a smetanou a upečte toto skvělé jídlo v jednom pekáči.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
Také vás nebaví hromady špinavého nádobí v kuchyni. Já mám v oblibě tyto rychlé recepty z jednoho hrnce nebo jednoho pekáče. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jemnost a sílu spojenou v jednom pekáči a připravte krkovičku s bramborem na plátky ve šlehačce.
Snadné jídlo, které pohladí naše žaludky a uspoří náš čas. Pokrm máme hotový do 30 minut vč. přípravy. Milovat ho budou všichni. A hodí se do letních teplých dnů.
Zelňačka je polévka, která zahřeje, zasytí a doplní velké množství energie. Prohlédněte si recept s postupem na tuto poctivou polévku!
Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
Říká se, že polévka je grunt a kdo ji nejí, je špunt. Souhlasíte s tím? Prohlédněte si recept s postupem na sytou a lahodnou hovězí polévku a ochutnejte.











