Vylepšené bramboráky o bazalku na italský způsob – český tradiční bramborák, který je vylepšený o zajímavé chutě z italské kuchyně.
Vepřové maso děláme na mnoha způsobů, tak co vyzkoušet po Filipínsku? Třeba nám zachutná toto jídlo nám tak vzdálené země. Prohlédněte si recept s postupem na Menudo, nebo vepřové po Filipínsku.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Moravského vrabce připravuji ze šťavnatých kousků bůčku a jako přílohu volím chlupaté knedlíky a nesmí chybět ani špenát. Celý popis přípravy jsem sepsala a natočila i video recept krok za krokem. Pochutnejte si s námi.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Masová směs s cibulí, zeleninou a bramborami z jednoho plechu je oblíbený a výborný rodinný recept se snadnou přípravou. Vše pečené dohromady na jednom plechu. Šťavnatá a provoněná směs z jednoho pekáče.
Tento rychlý salát z brambor, klobás a okurek je výborný sám o sobě, ale také skvěle doplní pečená nebo grilovaná masa. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý salát z brambor, klobás a okurek.
Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím. Uvařte si tuto výbornou přílohu v podobě batátového pyré. Toto pyré je kombinace batátů a brambor. Poměr přizpůsobte svým chutím.
Slovenské pirohy s brynzou se hodí jako hlavní jídlo, jako příloha je výborné studené mléko anebo mléko zakysané. Prohlédněte si recept s postupem na Slovenské pirohy s brynzou.
Recept na nejoblíbenější bramborovou přílohu: Domácí křupavé bramborové hranolky krok za krokem – snadná příprava přílohy.
Kuřecí kari během vaření vždy neodolatelně provoní celou domácnost tak, že se už nemůžeme dočkat prvního sousta! Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí kari.