Zelný salát je opravdovým pokladem české kuchyně. Setkáváme se s ním nejen v domácích kuchyních, ale i ve vyhlášených restauracích. Tradiční varianta, kterou téměř každý jistě zná, je kyselý zelný salát.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výborné meníčko vhodné pro rodinný oběd nebo večeři složený ze zelí, řepy, šunky a knedlíků.
Pochutnejte si na této syté dobrotě, kde hlavní roli hrají bramborové knedlíky a kutrovaná vepřová plec! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Pečeme si kachnu, tentokrát na jablkách a cibuli, čímž vznikne chutná nasládlá směs. Velmi snadný recept. Kachna má příjemnou chuť právě díky přidaným jablkům. Tuto verzi si zamilujete.
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi
Chcete ochutnat staročeské jídlo podle moderní receptury? Plněné knedlíky husím trhaným masem a doplněné o dušené červené zelí. Prohlédněte si recept s postupem na plněné knedlíky husím trhaným masem.