Neskutečně chutné a rychlé jídlo, které zvládne uvařit i začátečník. Recept a postup je velmi snadný. Milovníci masa si přidají maso.
Zdravý, chutný a rychlý recept na pečenou růžičkovou kapustu s marinovaným krůtím masem v hořčici, česneku a oleji. Dokonalá kombinace chutí.
Rajčatové čatní: Samotný proces vaření chutney je aromatickým zážitkem – směs voní po koření, cibuli a jemně nakyslém sladovém octu. Prohlédněte si recept s postupem na chutney ze zelených rajčat.
Objevte šťavnatý recept na kuřecí stehna pečená s lesními houbami, cibulí a česnekem. Jednoduchá příprava s dokonalým výsledkem – křupavá kůrčička a aromatiké maso s houbami. Ideální rodinný oběd pro milovníky hub a česneku.
Připravte si lehké letní těstoviny s čerstvými rajčaty a paprikou. Jednoduchý italský recept s křupavou slaninou a parmazánem. Svěží večeře hotová za 20 minut.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Výborný a snadný recept na salát, který nás zahřeje a zasytí. Příprava je snadná a výsledek velmi chutný, do 30 minut je salát hotový.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.