Vyrobte si doma lahodnou českou klasiku, která se skvěle hodí k dobře vychlazenému pivku. Nakládaný hermelín máte hotový skoro hned.
Hovězí na česneku potěší všechny mlsné jazýčky. Máte alespoň trochu šikovné ruce? Udělejte si ho doma i vy.
Vytvořte si doma zdravější variantu oblíbené omáčky. Bez konzervantů, chemie a s dokonalou chutí – to je pečený kečup.
Nakládaná vejce podle tohoto postupu nachystáte velmi jednoduše. Pochutnáte si na nich u piva, s chlebem nebo na obložené míse.
Pochutnejte si na této slané delikatese. Stačí jedna velká cuketa, pár běžných surovin a výborný cuketový koláč je na světě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sedlácké zlato, zapečené brambory s cibulí a slaninou a vyzkoušejte tuto sílu pokrmu v kombinaci obyčejného, ale poctivého.
Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.
Donesli jste si z lesa nadílku v podobě lišek či jiných hub? Prohlédněte si recept s postupem na tousty s liškami, anglickou slaninou a volským okem!
Zkuste místo knedlíků vytvořit tuto plněnou bramborovou roládu uzeným masem! Postačí vám tento recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.











