Seznamte se zeleninovými a ovocnými surovinami, který nám přináší měsíc Listopad. V článku naleznete inspirativní recepty na sezónní suroviny.
Připravte si lehké letní těstoviny s čerstvými rajčaty a paprikou. Jednoduchý italský recept s křupavou slaninou a parmazánem. Svěží večeře hotová za 20 minut.
Objevte šťavnatý recept na kuřecí stehna pečená s lesními houbami, cibulí a česnekem. Jednoduchá příprava s dokonalým výsledkem – křupavá kůrčička a aromatiké maso s houbami. Ideální rodinný oběd pro milovníky hub a česneku.
Výborný a snadný recept na salát, který nás zahřeje a zasytí. Příprava je snadná a výsledek velmi chutný, do 30 minut je salát hotový.
Cenově přijatelný, zato velmi chutný klatovský řízek z Gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Krůtí játra s kukuřicí jsou lehkým a vydatným pokrmem i pro nás, kteří se chceme stravovat tak trochu zdravě. Prohlédněte si recept s postupem na Krůtí játra s kukuřicí.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Velmi snadný recept na drožďové knedlíčky, které se hodí téměř do všech polévek a přináší do jídla dávku vitamínů a minerálů.
Bramborový guláš je nejen sytý a plný chuti, ale také zdravý a výživný. Navíc chutná ještě lépe ohřátý následující den. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý vegetariánský guláš.
Houbové topinky jsou snadné a rychlé jídlo, které můžeme připravit kdykoliv během houbařské sezóny, nebo využít houby, které máme po ruce. Prohlédněte si recept s postupem na Houbovo vaječné volské oko na topince – výbornou houbovou směs.