Prohlédněte si recepty s postupy na zdravé a snadné pohoštění ze špenátu – jednohubky, řezy a roláda naslano, v hlavní roli zelený špenát.
Recept, ingredience a postup na plněný máslový croissant míchanými vejci, proscuittem a chedarem. Rychlá a chutná snídaně nebo svačina, plná barev a kombinací sladkých a slaných chutí.
Vejce Benedikt se řadí mezi snídaňové klasiky s honosným názvem, ale s přípravou, která je zvládnutelná i v domácích podmínkách. Postup přípravy jak udělat Vejce benedikt najdete v našem receptu. Připravujeme ho na bagelu a servírujeme s lehkým zeleninovým salátkem.
Jednoduchý recept na zábavné pohoštění, pochutinu v podobě pizzového těsta a základních ingrediencí. Připravte si na jakoukoliv oslavu.
Chuťově neodolatelný sendvič z poctivě připraveného hovězího masa. V kombinaci s cibulí a sýrem jde o fantazii. Prohlédněte si recept s postupem na francouzský sendvič s hovězí pečení na plátky nebo jako trhaným hovězím.
Krémová brokolicová polévka se sýrem a žampiony, ideální pro chladnější dny. Rychlá na přípravu a plná lahodné chuti. Krémová brokolicová polévka se sýrem a žampiony je ideální volbou na zahřátí
Prohlédněte si recept s postupem na bramborové karbanátky se sýrem a bylinkami. Perfektní příloha nebo chuťovka k dobrému filmu. Bramborové šišky s bylinkami a sýrem uvnitř, které jsou lahodně křupavé.
Prohlédněte si recept na zapečené brambory z pomalého hrnce. Zapečené brambory s čedarem a parmazánem.