Svou pestrou paletou chutí a složek je boršč nejen výtečnou součástí tradičních východoevropských pokrmů, ale také se stal mezinárodně uznávanou lahůdkou.
Sulc je oblíbeným pokrmem po staletí, často ale bádáme nad tím, po jakém mase při jeho přípravě sáhnout.
Recept na Zapečený květák s těstovinami na orientální způsob. Tradiční recept, připravený neotřelým způsobem, přinášející zajímavou alternativu.
Tato chutná gulášová polévka obsahuje kvalitní kousky hovězího masa, které jsou perfektně dušené do měkka, spolu s kořenovou zeleninou. A kromě receptu se do dozvíte i o historickém tajemství, které odkazuje právě na gulášovku.
Prohlédněte si recept s postupem a návodem na pečená vepřová žebra s bramborami, cibulí a mrkví, pečenou v jednom pekáči. Marinujeme 1-2 hodiny.
Čevapčiči – balkánská speciality, která má své jisté místo v české kuchyni. Recept na čevapčiči s bramborem, cibulí a hřčicí.