Šťavnaté vepřové maso s luxusní omáčkou je skvělým pokrmem. Vepřová panenka a silná omáčka z bílého vína, jako příloha hranolky. Prohlédněte si recept s postupem na Luxusní vepřovou panenku na bílém víně.
Máte chuť na lehký vyladěný salát s umeoctem? Připravte si salát s okurkou, rajčaty a cibulí podle našeho receptu. Skvěle se hodí například k sekané.
Hledáte netradiční a chuťově bohatou pomazánku? Bulharka je tím pravým pro vás a váš mlsný jazyk. Hodnotná pomazánka ke svačině i snídani. Prohlédněte si recept s postupem na bulharskou pomazánku.
Chutney, neboli remuláda dodá některým pokrmům teprve ten správný šmrnc. Jako příloha je hlavně v létě ke grilovačce nepostradatelná. Prohlédněte si recept na Cibulové chutney s čerstvým tymiánem.
Makrelová pomazánka s křenem a kapary obsahuje všechny zdravé ingredience a je velice výživná. Kombinace křenu a kapary zajistí její pikantnost. Prohlédněte si recept s postupem na Makrelovou pomazánku s křenem.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Hovězí Stroganov: Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak se hodí jak k bědu jako hlavní jídlo, tak k večeři, ale zrovna i na slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak.
Recept na chalupářské fazole: Luštěniny jsou zdravým pokrmem a doporučují se konzumovat kvůli velkému množství bílkovin potřebných pro lidské tělo, docela často. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole s klobásou a volským okem.
Moravského vrabce připravuji ze šťavnatých kousků bůčku a jako přílohu volím chlupaté knedlíky a nesmí chybět ani špenát. Celý popis přípravy jsem sepsala a natočila i video recept krok za krokem. Pochutnejte si s námi.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Nevíte jak připravit zkaramelizovanou cibuli? Přečtěte si postup i rady, aby se Vám cibulka povedla a nebyla spálená. Jak na karamelizaci cibule – pojďme na to…