Prohlédněte si recept s postupem na oblíbenou boloňskou omáčku podle tradičního italského receptu. Pomalu vařená k dokonalosti.
Prohlédněte si recept s postupem a na hlavní jídlo: Francouzské dušené kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s pyré
Máte rádi recepty, kde se zapéká? Tento recept je opravdu skvělý – chutná a potěší i oko. Je to recept na zapečené krůtí maso s bramborami, kari, cibulí a smetanou. Zaručeně si pochutnáte.
Máte chuť na lehký vyladěný salát s Umeoctem? Připravte si salát s okurkou, rajčaty a cibulí podle našeho receptu. Skvěle se hodí například k sekané.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Ten nejlepší nakládaný hermelín s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Nejlepší recept.