Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Červený sen s karbanátkem a uvařte pro svojí rodinu skvělý oběd s vůní domova s libovolnou přílohou, kterou máte všichni rádi.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na mongolské hovězí od Bernda Zehnera a podávejte ho na slavnostní oběd, kde bude vynikající ozdobou vašeho stolu.
Pochutnejte si na této lahůdce z brambor – rychlá bramborová roláda s bohatou náplní – potěší všechny chuťové pohárky.
Sedlácké brambory podle staročeského receptu si rychlé oblíbíte – brambory ve slupce s orestovanou cibulí a slaninou. S podmáslím a kyškou. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Dostali jste chuť na kuřecí kapsu? Naplňte si ji touto směsí ze žampionů a anglické slaniny! Skvěle si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem na plněné jogurtové placky masovou směsí a zeleninou! Pokud je připravíte v páře, budou neodolatelně měkké.
Prohlédněte si recept s postupem na sýrové pečivo s anglickou slaninou a vychutnejte si to nejlepší z domácího pečení slaných dobrot!
Červená řepa má nejen značné zdravotní benefity, ale také bohatou historii. Ve starém Římě byla dokonce považována za účinné afrodiziakum. Prohlédněte si skvělý recept na salát z červené řepy.
Prohlédněte si recept s postupem na klasický český oběd v podobě vepřových plátku s cibulovou omáčkou! Tyto chutě prostě nikdy nezklamou.











