Snadný recept na Houbový guláš, který může být s různými druhy masa nebo bez masa. Vychutnejte si s námi tento lehký recept do 60 min. hotový
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.
Skvělý vepřový bůček na asijský způsob je pokrm, který spojuje jednoduchost přípravy s bohatstvím exotických chutí. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový bůček na asijský způsob.
Nakládaný hermelín na italský způsob podle mého domácího receptu je zajímavou alternativou k běžnému receptu – tento mi chutná snad ještě více. Připravuji ho s olivami, bazalkou a sušenými rajčaty, česnekem a cibulí. Jedná se o zajímavou alternativu plnou chutí.
Recept na lahodných květákový salát s paprikami: Květák jde připravit na mnoho způsobů, ale jako salát je nejvíc vydatný a pečením se z něj nevyvaří do vody všechno dobré, jako je tomu při vaření. Prohlédněte si recept s postupem na Salát z květáku a paprik.
Objevte šťavnatý recept na kuřecí stehna pečená s lesními houbami, cibulí a česnekem. Jednoduchá příprava s dokonalým výsledkem – křupavá kůrčička a aromatiké maso s houbami. Ideální rodinný oběd pro milovníky hub a česneku.
Recept na hovězí guláš s mrkví – je ideální nejen na běžný oběd, ale také na slavnostní příležitosti, kdy chcete pohostit přátele něčím opravdu poctivým. Prohlédněte si recept s postupem na hovězí guláš s mrkví.
Krabí pomazánka patří k jednoduchým, ale přitom rafinovaným receptům, které příjemně překvapí jak svou chutí, tak vzhledem. Prohlédněte si recept s postupem na krabí pomazánku.
Naučte se připravit pravou asijskou smaženou rýži s kuřecím masem a zeleninou. Jednoduchý recept na oblíbené nasi goreng, ideální způsob využití zbylé rýže. Dokonalá večeře za 30 minut.
Připravte si lehké letní těstoviny s čerstvými rajčaty a paprikou. Jednoduchý italský recept s křupavou slaninou a parmazánem. Svěží večeře hotová za 20 minut.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.