Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Recept na rychlý oběd nebo večeři ve stylu Asie: Rýžové nudle s restovaným kuřecím masem a zeleninou – vše z jedné hluboké pánve za 25 minut.
Přemýšlíte nad rychlou večeří? Tady je tip, co si připravit k večeři, rychle a snadno a zároveň si pochutnat: Zapečený balkánský sýr s rajčaty a cibulí s bagetkou.
Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Fazole na kyselo jsou jedinečnou ukázkou tradiční české kuchyně, která i z jednoduchých surovin dokáže vytvořit lahodné a syté jídlo. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole na kyselo: Tradiční recept na sytý a chutný pokrm
Kuřecí kari během vaření vždy neodolatelně provoní celou domácnost tak, že se už nemůžeme dočkat prvního sousta! Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí kari.
Zdravější bramborový salát, plný chutí: Bramborový salát s bílým jogurtem – jako zdravější verze klasické verze. Tato verze Vás nadchne svou chutí a vůní.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Lahodná pomazánka z manga a sýru je velmi chutná, lehce nasládlá pomazánka s indickým nádechem vhodná pro gurmány. Prohlédněte si recept s postupem na Lahodnou pomazánkuz manga a sýru: Jednoduchý recept pro gurmány