Triky na krájení cibule bez slz, které jste zaručeně ještě nezkoušeli. Zjistěte, proč pláčeme, když krájíme cibuli.
Příprava kynutého těsta v pytlíku bez robota a špinavé pracovní plochy. Tento trik je snadný na přípravu těsta se zaručeným výsledkem.
Jestliže v kuchyni rádi využíváte potraviny do posledního zbytku a nechcete plýtvat, přečtěte si tyto tipy pro udržení co nejdelší čerstvosti potravin.
Jak využít medvědí česnek v kuchyni? A co to vlastně je a kde se vyskytuje? Přečtěte si více o medvědím česneku a uvařte si z něj skvělé jídlo.
Zajímá Vás, jak správně skladovat chřest, aby Vám vydržel co nejdéle čerstvý a chutný? Máme pro Vás postup a odpovíme Vám i zda se dá chřest zmrazit a kdy už jej raději vyhodit.
Jestliže jste milovníky hamburgerů a dalších jídel z rychlého občerstvení amerických společností, nejspíš budete potěšeni.
Hledáte inspiraci jak využít v kuchyni Ume ocet a zajímá Vás také, co to vlastně Ume ocet je a kde se vzal?
Kimchi je tradiční korejská pochoutka, která se konzumuje jako příloha nebo bývá základem dalších pokrmů. Přečtěte si jak si Kimchi připravit doma a prohlédněte si recept.
Hermelín a další sýry plísňového typu v ohrožení. Krásná bílá plíseň s hladkou texturou na povrchu je právě problémem se kterým se producenti sýrů potýkají.