Vánoční ořechové oválky s krémem a polevou jsou malé klenoty na svátečním stole, které okouzlí jak svojí chutí, tak dokonalým vzhledem. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční oválky s krémem a polevou.
Ořechové kaštánky se tak stanou ozdobou každé sváteční tabule, která potěší jak chutí, tak krásným vzhledem. Prohlédněte si recept s postupem na sváteční ořechové kaštánky.
Mozartovy prsty jsou lahodné cukroví, které upoutá i svým originálním vzhledem. Skvěle se hodí jako vánoční cukroví nebo sladký zákusek s pistáciovou příchutí. Prohlédněte si recept s postupem na mozartovy prsty – sladké tyčinky s lineckou směsí a pistáciemi.
Obyčejné a přitom tak jedlé cukroví, které vypadá elegantně a nenápadně a proto je vhodné – ledovky, ledové cukroví, slepovánky a určitě má i další názvy. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční povidlovou klasiku.
Jedlé ozdoby na dort jsou nevhodnější alternativou zdobení dortu, jelikož jsou jednak moc hezké, jednak je možné vše, co je na dortu konzumovat. Prohlédněte si recept s postupem na Šišky jako ozdoba na dorty.
Ať už je pečete na vánoční svátky, nebo jen tak pro radost, tyto měkké perníčky vás svou chutí i vůní zaručeně okouzlí. A to ihned! Prohlédněte si recept s postupem na měkoučké vánoční perníčky.
Kokosky s Nutellou a čokoládou by měly patřit mezi cukroví, protože jejich sladkost tomu sama napovídá a jejich rozměry by měly mít velikost jednohubek. Prohlédněte si recept s postupem na Kokosky s Nutellou a čokoládou.
Ježíci určitě mile překvapí na vánočním stole ne jen svým veselým a hravým vzhledem, ale i jako chutné cukroví. Prohlédněte si recept s postupem na Ježíky.
Jablíčka v karamelovém županu a čokoládě jsou luxusním zimním dezertem, který si zamilujeme v okamžiku, kdy jej ochutnáme. Prohlédněte si recept s postupem na Jablíčka v karamelovém županu a čokoládě.
Pařížské rohlíčky jsou jako malé kousky nostalgie – jejich jemně oříšková chuť a bohatá čokoládová vrstva připomínají kouzlo Vánoc. Prohlédněte si recept s postupem na pařížské rohlíčky.
Vynikající lahodný dezert, ve kterém se mísí chuť kokosu a hořké čokolády, připomínající známou tyčinku Bounty. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Bounty tartaletek.











